Site icon Ràdio la Llagosta

La Murga recapta 3.267 euros contra l’ELA

La Murga va recaptar 3.267 euros durant els actes solidaris que va organitzar l’any passat. El grup destinarà aquests diners a l’Hospital de la Vall d’Hebron per a la investigació de la malaltia de l’ELA.

• L’Oficina de Català de la Llagosta ha ampliat fins al proper divendres el termini per poder matricular-se als cursos que organitza aquest segon trimestre a la nostra localitat.

• El grup de criança Som tribu organitzarà demà a la tarda una xerrada al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí sobre experimentació amb teles, adreçada a famílies amb infants de 18 mesos a tres anys.

• Avui, a l’entrevista del mes de gener amb la portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú +Llagosta (LLEC +LL), Eva Miguel assegura que espera “una ràpida recuperació de l’entorn natural del riu Besòs” després de l’incident provocat al desembre per una empresa de Montornès.

• L’Handbol Club Vallag va perdre diumenge passat per 26 gols a 21 a la pista del Sant Esteve de Palautordera. Els llagostencs són penúltims al grup A de la Segona Catalana.

• El Joventut Handbol la Llagosta també va perdre, però per la mínima, 23 a 22, a la pista del Maresme Llavaneres Atlètic. L’equip segueix sent el cuer del grup A de la Tercera Catalana.

Exit mobile version