Site icon Ràdio la Llagosta

Consells de Consum davant possibles danys pel teamporal

• L’àrea de Consum de la Diputació de Barcelona recomana llegir atentament les pòlisses d’assegurances i assessorar-se bé en cas d’haver patir danys a causa del temporal de la setmana passada.

• L’associació de voluntaris de Protecció Civil la Llagosta va realitzar l’any passat una cinquantena de serveis. La majoria, un total de 29, van ser de caràcter preventiu.

• Un grup de cinquanta persones de la Llagosta han participat aquest matí a la sortida que ha tingut lloc pels voltants del Prat de Llobregat dins del Cicle de passejades per a la gent gran.

• La Biblioteca de la Llagosta acollirà demà a la tarda la presentació del llibre La segona dona i altres criatures ferides, de l’escriptora Anna Porquet Botey.

Ainhoa Cortés, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, es va penjar dissabte passat una medalla de plata al Campionat de Catalunya júnior de judo que es va disputar a la nostra localitat.

• L’Handbol Club Vallag va caure derrotat el cap de setmana passat a casa davant del Joventut Handbol Mataró B. El marcador final del partit va ser de 29 gols a 37.

Luis Canalejas ha deixat per motius personals la banqueta del Joventut Handbol la Llagosta i ha estat substituït pel tàndem d’entrenadors format per Adri Gayan i Max Boeck. El relleu es produeix després de la derrota patida pel Joventut Handbol el cap de setmana passat, a casa, per 22 gols a 32 davant del Salou.

https://open.spotify.com/episode/7GXjCvCRnGc6l9xnQaAaYY?si=PCp5F1GZRbq9Fzel1kE43Q
Exit mobile version