Site icon Ràdio la Llagosta

Renovació de tots els contenidors de reciclatge

• Avui han començat els treballs per renovar tots els contenidors de reciclatge de residus que hi ha als carrers de la Llagosta. Quan acabi el procés hi haurà 56 punts de recollida selectiva a la nostra localitat.

• Des d’avui es poden fer les inscripcions per als cursos en línia que ofereix l’Oficina de Català de la Llagosta, que forma part dels Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

• La llagostenca Conchi Jiménez ha estat reelegida com a membre del Consell Nacional del Partit dels Socialistes durant el congrés comarcal del PSC, que va tenir lloc dissabte passat a Les Franqueses.

• Avui tanquem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, la roda d’entrevistes d’aquest mes de febrer amb els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament.

Ràdio la Llagosta s’ha adherit a la campanya #thoestasperdent, per fomentar l’esport femení i donar més visibilitat a la presència de les dones esportistes a l’emissora.

• El Club Deportivo la Concòrdia va perdre el cap de setmana passat per quatre gols a un a la pista de la Penya Esplugues B. Les llagostenques són ara setenes a la classificació.

• Els dos equips sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense han fet un nou pas endavant a la Copa Federació en classificar-se per disputar els vuitens de final d’aquesta competició.

https://open.spotify.com/episode/4AP41E3olebZwr6agqZgeu?si=W3MEMZrSQfWUtPS8tcnjmA
Exit mobile version