Site icon Ràdio la Llagosta

Confinat un segon grup d’alumnes de l’institut Marina

Un segon grup d’alumnes de l’institut Marina de la Llagosta ha quedat confinat a casa després de detectar-se un positiu entre els estudiants. Els joves hauran de quedar-se a casa encara que donin negatiu a les proves que està previst que se’ls facin aquest matí.

• El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta ha reobert aquesta setmana les seves portes després de dues setmanes de tancament per un positiu.

• La Policia Local de la Llagosta ha evitat, en el que portem d’any, l’ocupació de vuit habitatges i ha posat en mans dels jutjats quatre casos d’entrades a pisos.

• L’Ajuntament de la Llagosta va rebre dilluns per tercer any consecutiu el Segell Infoparticipa, que atorga a la transparència la Universitat Autònoma de Barcelona.

• El Club Deportivo la Concòrdia ja coneix el calendari de competició d’aquesta temporada. Les llagostenques han quedat enquadrades al grup 2A de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala

• L’equip femení del Club Petanca la Llagosta suma dues victòries als dos partits de lliga disputats fins ara. Les Llagostenques es van imposar el cap de setmana passat al Santa Rosa per tres a sis.

Exit mobile version