Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta commemora el Dia contra la violència masclista

• La Llagosta commemora avui el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Aquest migdia s’ha fet la lectura del Manifest de forma telemàtica a través de les xarxes municipals.

• Els Mossos d’Esquadra animen la ciutadania a denunciar els casos de violència masclista que es puguin detectar al nostre entorn per combatre aquesta xacra social.

Més de 1.200 persones han participat ja al cribratge intensiu contra la covid-19 que fa el Departament de Salut durant aquesta setmana al Centre Cultural de la Llagosta.

• La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, va visitar ahir la tarda la nostra localitat per comprovar com s’està desenvolupant el cribratge per frenar l’expansió del virus.

• El teixit industrial del Vallès Oriental va acumular una caiguda de l’onze per cent anual durant el tercer trimestre d’aquest any, segons dades la delegació de la Cambra de Comerç del Vallès Oriental.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense ha reprès aquesta setmana els entrenaments després de la reobertura de les instal·lacions esportives municipals. El club fa sessions de preparació física i tècnica els dimarts i els divendres.

https://open.spotify.com/episode/0tkJCBHnoxg9kSqsACljvc?si=stly1-dWTCij4PdQcgitgQ

Exit mobile version