Site icon Ràdio la Llagosta

El Taller de Ideo recapta 504 euros per a OncoVallès

• El Taller de Ideo ha recaptat 504 euros per la fundació OncoVallès, que lluita contra el càncer. La botiga llagostenca va posar en marxa fa unes setmanes una campanya solidària relacionada amb la confecció d’un treball de macramé.

• Un total de 9.660 llagostencs i llagostenques podran votar diumenge que ve a les eleccions al Parlament de Catalunya. Hi haurà quatre col·legis electorals: el Complex esportiu municipal El Turó, el Centre Cultural, l’escola Joan Maragall i el poliesportiu Antonio García.

La Carpa, Espai Cultural, celebrarà demà dissabte, a les onze del matí, un carnaval infantil. L’espectacle porta per títol Carpaval, fent un joc de paraules amb carnaval i carpa.

• El Club Deportivo la Concòrdia afrontarà diumenge que ve el viatge més llarg de la temporada. El conjunt llagostenc es desplaçarà a Menorca per jugar contra l’Atlético Mercadal.

La Concòrdia s’enfrontarà al cuer del grup 2A de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala. Al partit de la primera volta, les llagostenques van golejar les balears per 10 a 0.

Exit mobile version