Site icon Ràdio la Llagosta

‘Cisne blanco’, la quarta novel·la romàntica de May Bonner

▶️ May Bonner, pseudònim de l’autora llagostenca Mayte Bonilla, ha publicat el seu quart llibre de novel·la romàntica, Cisne blanco, una història d’amor ambientada als anys 30 del segle XX.

▶️ L’Hospital de Mollet ha reduït el nombre de persones ingressades amb covid. Ahir hi havia hospitalitzades 23 persones amb coronavirus, vuit menys que fa una setmana.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda el ple ordinari del mes de març. La sessió serà telemàtica i començarà a dos quarts de vuit del vespre.

▶️ Dissabte que ve és el darrer dia per poder presentar obres per al Concurs de punts de llibre de la Diada de Sant Jordi que organitza la Biblioteca de la Llagosta.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta haurà d’esperar fins al dissabte 3 d’abril per tornar a la competició oficial, tot i que la lliga es va reprendre el cap de setmana passat.

▶️ L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Javier Ruiz, espera aconseguir un bon resultat a la segona fase del campionat de lliga de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

Exit mobile version