Site icon Ràdio la Llagosta

L’ampliació de la depuradora avança “a bon ritme”

▶️ Les obres d’ampliació de la depuradora d’aigües residuals de la Llagosta avancen “a bon ritme”, segons ha informat el Consorci Besòs Tordera mitjançant la xarxa social Twitter.

▶️ L’ampliació de la depuradora suposa una inversió de 14 milions d’euros. que aporta l’Agència Catalana de l’Aigua, i tenen un horitzó de finalització fixat a finals de l’any 2023.

▶️ Salut reclama molta prudència durant els propers dies festius de Setmana Santa per evitar una quarta onada de la pandèmia i aconsella mantenir la distància de seguretat, l’ús de mascareta i el rentat de mans.

▶️ L’Hospital de Mollet ha detectat un nou increment d’ingressos per covid. Ahir hi havia 41 persones hospitalitzades i als darrers set dies s’han donat 21 altes i ha hagut una defunció.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà el Castelló dissabte que ve, a partir de les cinc de la tarda, al pavelló, Antonio García, amb l’objectiu d’assolir la segona posició del seu grup.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta reprendrà dissabte que ve la competició de lliga a la Quarta Catalana de futbol reben el Martorelles B al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.

Exit mobile version