Site icon Ràdio la Llagosta

Campanya per a la retirada de tot l’amiant abans de 2030

▶️ La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès ha iniciat una campanya per demanar la retirada de tots els elements d’amiant de cases i edificis abans de l’any 2030.

▶️ Fins divendres que ve està obert el termini d’inscripció en línia per als cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

▶️ Fins al dia 29 d’abril es poden presentar obres per al Concurs de cartells de Festa Major de la Llagosta. Poden participar-hi tant professionals com artistes novells majors de 16 anys.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va empatar a zero gols al camp del Sant Feliu de Codines B. L’equip llagostenc va acabar jugant amb deu els últims minuts per l’expulsió de David Bernal.

▶️ El Joventut Handbol la Llagosta va perdre el cap de setmana passat a la pista del Cardedeu B per 34 gols a 27 en la segona jornada de la Copa Federació de la Tercera Catalana.

▶️ L’equip masculí sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta 2017 ja és líder en solitari del grup 2 de la Territorial B després d’imposar-se a la la pista del Club Bàsquet Ramon Llull blanc per 50 punts a 61.

Exit mobile version