Site icon Ràdio la Llagosta

Ja s’ha vacunat a la majoria de persones de 80 anys o més

▶️ El Centre d’Atenció Primària de la Llagosta ha culminat la vacunació de la majoria de la població resident al nostre municipi que té vuitanta anys o més.

▶️ Tot i això, l’ambulatori fa una crida perquè és possible que s’hagi pogut donar algun cas puntual de persones amb qui no s’ha pogut contactar per fer la vacunació. En aquest cas, cal trucar al 93 574 98 10.

▶️ El grup El Pícaro Teatro està treballant ara en una nova obra pròpia que porta per títol A dos metros de ti, cielo. La intenció és estrenar-la d’aquí a un mes i mig.

▶️ L’Observatori RIVUS ha editat un pòster i un desplegable dedicats a la biodiversitat de les conques del Besòs i la Tordera, amb imatges i informació de 12 espècies singulars.

▶️ Fins demà divendres està obert el termini d’inscripció en línia per al cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

▶️ La plantilla del Club Deportivo la Concòrdia s’ha conjurat per aconseguir passar a la fase d’ascens a la Primera Divisió estatal femenina de futbol sala i optar també a disputar la Copa de la reina.

Exit mobile version