Site icon Ràdio la Llagosta

Com és el nou etiquetatge energètic dels electrodomèstics?

▶️ Des del mes de març està en vigor a la Unió Europea un nou sistema d’etiquetatge energètic dels electrodomèstics que té com a l’objectiu fer més comprensible aquest codi.

▶️ L’Ajuntament ha obert el termini per sol·licitar els ajuts per als casals d’estiu d’aquest any. Les persones interessades poden fer aquest tràmit fins al dia 31 de maig.

▶️ L’Associació d’Esdeveniments Culturals estrenarà demà dissabte el seu tercer espectacle, que porta per títol Érase una vez… i que està adreçat a tots els públics.

▶️ El Centre Cultural acollirà demà dissabte la celebració de la Cruz de mayo que organitza la Casa de Andalucía. L’acte començarà a dos quarts de set de la tarda.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia jugarà demà a la pista del Joventut d’Elx amb l’objectiu d’assegurar-se el passi per a la fase de promoció a la Primera Divisió estatal.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà la visita del Betània Patmos. L’equip de la nostra localitat disputa la fase del títol de la Primera Nacional catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta també jugarà demà, en aquest cas contra el Corró d’Amunt, al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert, a partir de les cinc de la tarda.

Exit mobile version