Site icon Ràdio la Llagosta

L’alcalde demana la reobertura de les urgències nocturnes

▶️ L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha enviat una carta al president de la Generalitat per demanar-li que es torni a obrir el servei d’urgències nocturnes del Centre d’Assistència Primària.

▶️ La llagostenca Judith Robles forma part des d’aquest cap de setmana de l’Executiva Nacional de les Joventuts Socialistes de Catalunya. Robles és la secretària de Política laboral i Digitalització.

▶️ Avui dilluns és el darrer dia per sol·licitar els ajuts que concedeix l’Ajuntament de la Llagosta aquest any per l’assistència d’infants i joves als casals d’estiu.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia jugarà la segona eliminatòria de la fase d’ascens a Primera després d’imposar-se dissabte passat al Castelló per un gol a dos.

▶️ El Futbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana passat el Ripoll per tres gols a un gràcies a una bona actuació del porter local Alberto.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va estar a punt de donar la sorpresa dissabte al difícil camp del Palau-solità i Plegamans. A falta de deu minuts, guanyava per zero a un, però va acabar empatant.

▶️ El Joventut Handbol la Llagosta ha perdut els dos partits que ha jugat aquest cap de setmana amb la Salle Bonanova Júnior i ha acabat onzè a la Copa Federació de la Tercera Catalana.

▶️ L’equip sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta va perdre a la pista del Sant Cugat negre per 71 a 64, però segueix com a líder del grup 2 de la Territorial B.

Exit mobile version