Site icon Ràdio la Llagosta

Unes 40 persones participen a la passejada per l’arbreda

▶️ Unes 40 persones van participar dissabte a la passejada per l’arbreda del Besòs que es va organitzar a la Llagosta coincidint amb la celebració del Dia mundial del Medi Ambient.

▶️ L’ambulatori de la Llagosta organitza dijous que ve una campanya especial de vacunació per a persones d’entre 60 i 69 anys que encara no hagin rebut cap dosi de la vacuna de la covid.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, un ple extraordinari per sotmetre a aprovació, de forma inicial, el pressupost d’aquest any.

▶️ El pressupost municipal serà de 12,7 milions d’euros, dels quals, 1,8 milions es destinaran a fer diferents inversions, principalment, per millores a la via pública.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia tornarà a jugar la propera temporada a la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala després de perdre dissabte amb el Joventut d’Elx per sis gols a zero

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte l’Albelda per tres gols a cinc i s’ha col·locat a la tercera posició de la Primera Nacional catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va golejar el cap de setmana passat el Vallès Atlètic B per set a dos i ha pujat fins a la quarta posició del grup onze de la Quarta Catalana de futbol.

Exit mobile version