Site icon Ràdio la Llagosta

Aprovat el pressupost municipal d’aquest any: 12,7 milions d’euros

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir per unanimitat i de forma inicial el pressupost municipal de 2021. El Consistori comptarà aquest any amb un pressupost de 12,7 milions euros.

▶️ L’Hospital de Mollet compta amb una nova instal·lació fotovoltaica que proporciona una mitjana del 12,5% del total del consum elèctric que necessita el centre sanitari.

▶️ Un total de 24 alumnes de l’institut Marina de la Llagosta, 21 de Batxillerat i 3 de Cicles Formatius, faran entre avui i divendres les Proves d’Accés a la Universitat.

▶️ Aquest mes de juny, el Centre d’Informació i Recursos per a Dones de la Llagosta canvia el seu horari d’atenció i obrirà els dimecres i no els dimarts com fins ara.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà una activitat telemàtica per presentar el darrer llibre de l’autor llagostenc Andrés Hernández. L’acte es desenvoluparà a partir de les quatre de la tarda.

▶️ La junta directiva del Joventut Handbol La Llagosta ha decidit avançar les eleccions previstes per al gener del proper any i les ha convocat per al 30 de juny vinent.

▶️ La llagostenca Marina Millán jugarà la propera temporada a la màxima categoria estatal amb el seu actual equip: l’Handbol Sant Quirze del Vallès.

Exit mobile version