Site icon Ràdio la Llagosta

Adjudicada la redacció del projecte per construir el nou CAP

▶️ La Generalitat ha adjudicat a una unió temporal de tres empreses especialitzades en arquitectura la redacció dels projectes per la construcció del nou ambulatori de la Llagosta.

▶️ Aquesta ha estat la segona setmana consecutiva sense cap defunció per covid als hospitals de Mollet i Granollers, que ahir tenien, però, 21 persones ingressades per coronavirus.

▶️ La Policia Local ha imposat des de principis d’any 36 multes a conductors de patinets elèctrics. La majoria de les sancions 19 van ser per transportar més persones de les autoritzades.

▶️ L’autor local Andrés Hernández va presentar ahir el seu darrer llibre, Atardecer en el templo de Debod, durant un acte telemàtic que va organitzar la Biblioteca de la Llagosta.

▶️ L’entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Javier Ruiz, ha fet un balanç satisfactori de la trajectòria de l’equip durant la temporada que ara s’acaba a la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ El conjunt llagostenc tornarà a jugar la propera temporada a segona, però disputarà la pròxima edició de la Copa de la reina i ha acomplert els objectius que es va fixar per a aquest any.

Exit mobile version