Site icon Ràdio la Llagosta

Neus López puja a la Divisió d’Honor de Plata d’handbol

Neus López ha pujat a la segona màxima categoria estatal d’handbol. La llagostenca ha completat una temporada d’èxit amb el segon equip del BM Granollers i ha pujat a la Divisió d’Honor de Plata. Parlem amb la llagostenca.

L’AE Karate-Judo La llagosta torna a penjar-se una medalla al Campionat de Catalunya infantil de judo. Fem entrevista amb Joan Carles Cerrudo, un dels responsables del club llagostenc per fer balanç del català de judo infantil.

Albert Caballero guanya el Campionat d’Espanya de 50 km ruta per equips. L’atleta llagostenc va participar amb èxit a l’estatal de Santander amb el seu club La Blanca, que va guanyar l’estatal per equips. Caballero va acabar al sisè lloc de la classificació de més de 45 anys amb 3 hores, 32 minuts i 22 segons.