Site icon Ràdio la Llagosta

Avui comença un estiu que es preveu més calorós i sec

▶️ Aquesta matinada, quan passaven dos minuts de dos quarts de sis, ha començat oficialment l’estiu, que segons les previsions serà més calorós i sec del que fins ara era habitual.

▶️ Des d’avui estan permeses les trobades socials de més de deu persones. Pel que fa a l’ús de la mascareta, deixarà de ser obligatòria als espais oberts a partir de dissabte que ve.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat un seguit d’activitats per commemorar el Dia internacional de l’orgull LGTBI, que s’escau el 28 de juny.

▶️ Demà dimarts, dia 22 de juny, és l’ultim dia per poder votar qualsevol de les 19 propostes finalistes dels pressupostos municipals participatius de 2021.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte passat per dos gols a cinc, a casa, davant del Prat i pràcticament ha dit adéu a les opcions de guanyar la lliga.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta ha estat finalment segon a la Territorial B després que ahir va a tornar a perdre a l’últim partit de lliga davant del Cabrera, en aquest cas, per un clar 86 a 49.

Exit mobile version