Site icon Ràdio la Llagosta

Una revetlla sense oblidar les mesures de seguretat

▶️ Tot i les dades favorables pel que fa a l’evolució de la pandèmia, la revetlla de Sant Joan s’haurà de celebrar aquesta nit sense deixar de banda les mesures de seguretat.

▶️ L’Ajuntament ha preparat per al mes de juliol una programació d’activitats esportives per a gent gran. La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins al 28 de juny.

▶️ El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta ha iniciat el període de preinscripcions de nou alumnat per al proper curs. La data límit per fer aquest tràmit és el 29 de juny.

▶️ El grup llagostenc El Pícaro Teatro torna als escenaris. Dissabte i diumenge que ve posarà en escena l’obra A dos metros de ti, cielo. Una comèdia en temps de pandèmia.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo disputarà el proper diumenge i dimarts de la setmana que ve dos partits amb la selecció espanyola d’handbol.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense visitarà diumenge que ve la pista del Padre Damián sense cap opció d’aconseguir aquesta temporada el títol de lliga de la Primera Nacional catalana.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta organitza el proper cap de setmana la tercera edició del Torneig Vila de la Llagosta, que enfrontarà equips de les categories júnior i sub-25.

▶️ Cinc tripletes del Club Petanca la Llagosta participaran el cap de setmana que ve la fase prèvia del Campionat d’Espanya, que es disputarà a Rubí i Cerdanyola.

Exit mobile version