Site icon Ràdio la Llagosta

Creix notablement el nombre d’ingressos per covid-19

▶️ La xifra de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de Mollet i Granollers s’ha fet incrementat en els darrers dies. Actualment hi ha 23 persones internades, vuit més que la setmana passada.

▶️ Aquest augment és el més gran registrat des de la primera setmana d’abril. A més, després de cinc setmanes sense defuncions, a Granollers s’ha registrat una mort per coronavirus.

▶️ Tant l’Hospital de Mollet com el de Granollers han tornat a aplicar noves restriccions en l’accés de persones a les seves instal·lacions per l’augment de casos de covid-19.

▶️ L’atur va baixar en 67 persones durant el mes de juny a la Llagosta i va deixar la taxa de desocupació al 14,87%, mentre que la mitjana comarcal està gairebé tres punts per sota.

▶️ Fins al dimarts de la setmana que ve, dia 13 de juliol, es poden presentar sol·licituds per accedir als ajuts per als menjadors escolars per al proper curs que atorga l’Ajuntament de la Llagosta.

▶️ Isidre Monràs, de 30 anys i veí de la Llagosta, és el nou president del Fútbol Sala Unión Llagostense en substitució de Javier Castañeda, que seguirà a la nova directiva com a secretari.

Exit mobile version