Site icon Ràdio la Llagosta

Aquerst any ja s’han captat 384 donacions de sang

▶️ Entre les cinc visites que enguany ha fet el Banc de Sang a la Llagosta s’han aconseguit ja 384 donacions. La propera captació tindrà lloc el 2 de novembre al Centre Cultural.

▶️ L’atur va baixar a la Llagosta a l’agost per cinquè mes consecutiu i ha situat la taxa de desocupació al 13,39 %. Al conjunt del Vallès Oriental, l’índex d’atur és l’11,37 %.

▶️ Fins al dia 29 de setembre es poden fer les inscripcions per participar a l’activitat de gimnàstica per a gent gran que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia presentarà diumenge al matí els quatre equips que tindrà l’entitat aquesta temporada. L’acte tindrà lloc al poliesportiu Antonio García Robledo.

▶️ L’Handbol Club Vallag va perdre els dos partits amistosos que va disputar dissabte passat durant el triangular del Torneig Mero Alonso, que se celebra durant els dies de la Festa Major.

▶️ L’equip sènior femení del Club Petanca la Llagosta s’ha estrenat aquesta temporada amb una derrota per cinc a quatre davant el Club Petanca Santa Rosa.

Exit mobile version