Un total de 254 persones fan la Caminada contra el càncer

▶️ Un total de 254 persones van participar ahir a la sisena edició de la Caminada contra el càncer que organitza la infermera llagostenca Gloria González amb el suport de la Colla Gegantera.

▶️ Els diners recaptats amb aquesta activitat solidària superaran el miler d’euros i es destinaran a OncoVallès, la fundació del Vallès Oriental que dona suport a les persones que pateixen càncer.

▶️ L’Ajuntament organitza demà dimarts un taller adreçat a entitats i al veïnat en general amb l’objectiu de treballar en la redacció del primer Pla director de Participació ciutadana de la Llagosta

▶️ L’Associació de municipis de l’eix de la riera de Caldes organitza un curs sobre transformació digital especialment adreçat al personal dels tallers de reparació i venda d’automòbils.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’octubre amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza assegura que la Llagosta “ha de recuperar el servei d’urgències mèdiques nocturnes”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte passat, a casa, per 0 a 1 davant l’AECS de l’Hospitalet en un partit que van dominar les locals però on no van trobar el camí del gol.