Primera sessió del taller de participació ciutadana

▶️ L’Ajuntament va organitzar ahir la primera sessió del taller de participació ciutadana, que va comptar amb l’assistència d’una dotzena de persones vinculades a diverses entitats.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del Conte. Puri Ortega explicarà, als usuaris més petits de la Biblioteca, la història que porta per títol Sorpresa.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’octubre amb la regidora i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura afirma que “el govern local del PSC ha deixat escapar que la Llagosta aculli el CUAP”, el Centre d’Urgències d’Atenció Primària que finalment es construirà a Santa Perpètua de Mogoda.

▶️ Els dos equips sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense s’han estrenat a la Tercera Catalana amb victòria. El primer equip va imposar-se el cap de setmana passat a la pista del Manlleu B per 3 gols a 4 i el sènior B va guanyar el Mataró C per 5 gols a 3.