Site icon Ràdio la Llagosta

Aprovats l’increment de l’IBI (4,76%) i de les escombraries (11%)

▶️ El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir de forma inicial un increment del 4,76% de l’Impost de Béns Immobles (IBI), concretament de la tarifa corresponent als béns urbans.

▶️ També es va aprovar la modificació de la taxa de recollida d’escombraries i de neteja viària que pujarà un 11%, a més de l’actualització del abonaments del Turó.

▶️ Les Llagostes de l’avern, l’Esplai Dijoc, els Saltats, la Casa de Andalucía i l’Associació d’esdeveniments culturals de la Llagosta celebren aquest cap de setmana la Castanyada.

▶️ El Cementiri de la Llagosta tindrà uns horaris d’obertura especials des de demà dissabte, dia 30 d’octubre, i fins al dimecres que ve, dia 3 de novembre.

▶️ Dimarts que ve, dia dos de novembre, es farà al Centre Cultural de la Llagosta, en horari de matí i de tarda, la sisena i darrera captació de sang del 2021.

▶️ Diumenge que ve torna a fer-se el canvi d’hora. D’aquesta manera, haurem d’endarrerir una hora els rellotges: quan les busques marquin les tres de la matinada seran les dues.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà dissabte la visita de l’Intersala Promesas de Saragossa. El partit es disputarà a partir de les quatre de la tarda al Complex esportiu municipal El Turó.

Exit mobile version