Site icon Ràdio la Llagosta

L’atur baixa fins a nivells d’abans de la pandèmia

▶️ L’índex d’atur a la Llagosta ha recuperat d’una forma progressiva les dades d’abans de la pandèmia. Al febrer de 2020 era del 13,07% i a l’octubre passat, del 12,34%

▶️ L’estabilitat és el característica principal de les xifres de pacients ingressats amb la covid-19 als hospitals de Mollet i Granollers. Ahir dimecres hi havia onze, els mateixos que la setmana passada.

▶️ L’Ajuntament ofereix un curs de quinze hores sobre coneixements bàsics i pràctics de la societat catalana. També s’ofereix informació dels serveis més rellevants del municipi.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de novembre amb la portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes, Conchi Jiménez afirma que «a cap partit li agrada pujar impostos, però s’ha de ser responsable».

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va plantar cara davant del Palau, però va perdre dissabte passat per la mínima, tres gols a dos, a casa del líder del grup onze de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ I el Club Bàsquet La Llagosta va reprendre el cap de setmana passat la competició de lliga i ho va fer guanyant el Vilanova del Vallès B per 69 punts a 52.

Exit mobile version