Site icon Ràdio la Llagosta

Animalets organitzarà dissabte una festa solidària de Nadal

▶️ Animalets organitzarà dissabte que ve una festa solidària de Nadal. L’activitat es desenvoluparà entre les cinc i les set de la tarda al refugi per a gats que l’entitat té prop de la riera Seca.

▶️ El Departament de Salut manté obert des d’aquest dilluns la cita prèvia per a la vacunació dels infants entre els 5 i els 11 anys. Demà dimecres començarà la vacunació per aquest col·lectiu.

▶️ Una de les professores que més va lluitar per aconseguir que la Llagosta tingués un institut de Secundària, Esperanza Casabella, va morir dissabte a l’edat de 68 anys.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimecres una sortida al Teatre Nacional de Catalunya per veure l’obra Prostitución, dins del programa Llegir el teatre.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va empatar a dos gols el cap de setmana passat a la pista del Castelldefels i ara es novè al grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ L’esportista llagostenc Antonio García Robledo ha estat inclòs a la llista dels 18 jugadors convocats amb la selecció espanyola d’handbol per disputar la primera fase de preparació del Campionat d’Europa.

Exit mobile version