Site icon Ràdio la Llagosta

Fins divendres es pot votar el futur ús de Can Baqué

▶️ Els veïns i veïnes de la Llagosta majors de 16 anys poden votar fins divendres que ve, dia 21 de gener, les tres propostes d’usos futurs per a la masia de Can Baqué.

▶️ L’aixecament del toc de queda és l’únic canvi en les restriccions per frenar els contagis de covid que farà el Govern de la Generalitat a partir de divendres que ve.

▶️ L’Agrupació de Pensionistes i Jubilats de la Llagosta està immersa en el procés electoral per renovar la junta directiva. Fins dimarts que ve es poden presentar candidatures.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de gener amb la portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú (LLEC), Eva Miguel confirma que la seva formació política “es presentarà a les municipals de 2023”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia ha destituït Javier Ruiz com a entrenador del primer equip. Ara per ara assumeix el càrrec com a interí el coordinador del club, Iván Beas.

▶️ El campió del món llagostenc Antonio García Robledo va fer ahir un gran partit en defensa amb la selecció espanyola d’handbol, que va tancar amb ple de victòries, tres de tres, la primera fase del Campionat d’Europa.

Exit mobile version