Site icon Ràdio la Llagosta

Tallers sobre igualtat a l’institut Marina

▶️ L’Ajuntament està portant a terme durant aquests dies uns tallers sobre igualtat adreçats a l’alumnat de l’institut Marina. L’activitat es perllongarà durant les properes setmanes.

▶️ El Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat ha activat un avís preventiu per contaminació atmosfèrica per nivells moderats de partícules en l’ambient.

▶️ Precisament des d’aquesta setmana hi ha instal·lada a la Llagosta una unitat mòbil de la Diputació de Barcelona per mesurar la qualitat de l’aire.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió virtual de l’Hora del conte. Puri Ortega explicarà la història Vet aquí una gat, vet aquí un gos.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de gener amb la portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura explica que l’assemblea local del partit “escollirà al febrer qui encapçalarà la candidatura” per a les eleccions municipals de l’any que ve.

▶️ El segon equip Fútbol Sala Unión Llagostense va golejar dissabte passat La Cúpula per 14 gols a 1. L’equip santfostenc es va presentar amb tan sols quatre jugadors i , tot i això, va decidir disputar el partit.

Exit mobile version