Site icon Ràdio la Llagosta

Augment d’ingressos per la covid-19 a l’Hospital de Mollet

▶️ L’Hospital de Mollet tenia aquesta dimecres 54 persones ingressades amb covid-19, vuit més que la setmana passada. Durant els últims set dies s’han produït cinc defuncions.

▶️ L’aixecament del toc de queda és l’únic canvi en les restriccions per frenar els contagis de covid que farà el Govern de la Generalitat a partir d’aquesta mitjanit.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de gener amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Ruiz explica que el partit “farà primàries a finals d’aquest any” de cara a les eleccions municipals de la primavera de 2023.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va perdre dissabte passat per la mínima contra el Ramassà. L’equip de la nostra localitat va caure per 0 gols a 1 contra un rival que va ser millor.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre diumenge passat al camp del Rocafonda per 9 gols a 0. Els veterans van ser superats clarament per l’equip rival.

▶️ El Club Bàsquet La Llagosta va guanyar diumenge a la pista del Bellvitge Groc per 51 punts a 56. Els llagostencs van anar a remolc durant gran part del partit, però va remuntar a l’últim quart.

Exit mobile version