Site icon Ràdio la Llagosta

Nou remolc amb dipòsit per a Protecció Civil

▶️ L’Ajuntament ha lliurat a l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil un remolc amb un dipòsit de 600 litres d’aigua i moto bomba per millorar la intervenció en serveis preventius i d’emergències.

▶️ Fins al dia 26 de febrer es manté obert el període de presentació d’obres per a la quarta edició del Concurs de Microrelats del Dia internacional de les Dones.

▶️ El Síndic de Greuges va atendre l’any passat un total de 26 queixes i consultes presentades per veïns i veïnes de la Llagosta. Divuit van ser queixes i vuit, consultes.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza explica que “haurien d’haver participat més persones per decidir el futur de Can Baqué”.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte passat la Penya Blaugrana de Montmeló per 4 gols a 2. Els llagostencs es mantenen com a líders del grup 2 de la Tercera Catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va guanyar al camp del Vilamajor B per 3 gols a 4 i gràcies a una més que brillant actuació de Cristian Fernández, que va marcar els quatre gols dels llagostencs.

▶️ I l’Handbol Club Vallag va donar la sorpresa de la jornada i es va imposar, dissabte passat, davant del fins llavors líder, l’Esplugues, per 26 gols a 23.

Exit mobile version