Site icon Ràdio la Llagosta

Presentació dels pressupostos participatius de 2022

▶️ Demà dimarts a partir de les set del vespre tindrà lloc l’acte de presentació del projecte de pressupostos participatius 2022 de l’Ajuntament de la Llagosta.

▶️ Dues persones van resultar ferides lleus en un accident de trànsit que es va produir divendres a la tarda al carrer de l’Estació, a l’alçada de l’institut Marina.

▶️ El director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme – Vallès Oriental, Simó López, va visitar dijous diferents centres educatius de la Llagosta.

▶️ Fins divendres que ve es manté obert el període de presentació d’obres per a la quarta edició del Concurs de Microrelats del Dia internacional de les Dones.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de febrer amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El nou entrenador del Club Deportivo la Concòrdia, Jaime Martínez, es va estrenar dissabte a la banqueta amb derrota, a casa, contra l’Eixample per zero gols a tres.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense segueix sent és el líder del grup dos de la Tercera Catalana, ara amb 33 punts, després de guanyar dissabte a casa el Manlleu B per tres gols a un.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta ha baixat del setè al novè lloc de la taula del grup onze de la Quarta Catalana després d’empatar a un gol dissabte passat, a casa, amb el Caldes de Montbui C.

Exit mobile version