Site icon Ràdio la Llagosta

Actes per commemorar el Dia internacional de les Dones

▶️ La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa aquesta setmana la programació d’activitats per celebrar el Dia internacional de les Dones.

▶️ L’acte central tindrà lloc dilluns que ve, a les set de la tarda, al Centre Cultural. Es farà lectura d’un manifest i es lliuraran els premis de la quarta edició del Concurs de microrelats.

▶️ A partir de demà dissabte ja no hi haurà quarantenes per als contactes estrets de positius de covid, sigui quin sigui el seu estat de vacunació. Això inclou les persones no vacunades.

▶️ De dilluns que ve fins al dia 31 de març es podrà visitar al Centre Cultural l’exposició de pintura del llagostenc Juan Carlos Molero. La mostra es presenta sota el títol Un nuevo comienzo.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia, setè, visitarà aquest cap de setmana la pista de l’AECS de l’Hospitalet, que és el desè del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, líder del grup 2 de la Tercera Catalana, visitarà aquest cap de setmana la pista del Palauenc, que és el tercer classificat.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta rebrà demà dissabte la visita de l’Ametlla. El partit es jugarà al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert, a partir d’un quart de sis de la tarda.

Exit mobile version