Site icon Ràdio la Llagosta

La Colla Gegantera farà enguany nou activitats

▶️ La Colla Gegantera de la Llagosta torna a la normalitat després de fer públic el primer calendari anual d’activitats des de l’inici de la pandèmia al mes de març de l’any 2020.

▶️ L’entitat llagostenca farà enguany nou actes, cinc tindran lloc a la nostra localitat i quatre seran a diferents poblacions del Vallès Oriental i Occidental.

▶️ Aquest any, un total de 111 persones i un comerç de la la Llagosta es beneficiaran de la bonificació en el rebut de les escombraries per haver fet servir la deixalleria durant el 2021.

▶️ La Casa de Andalucía de la Llagosta recupera aquest any la celebració del Dia d’Andalusia. L’entitat ha preparat diferents activitats que es desenvoluparan durant el proper diumenge.

▶️ Naiara González i Paula Bienvenido, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, van ser terceres al Campionat de Catalunya júnior de judo que es va disputar dissabte passat a Barcelona.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà a la pista del Complex esportiu municipal el Turó, a partir de les cinc de la tarda, la visita del Fútbol Emotion de Saragossa.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà aquest cap de setmana al camp del Llinars B amb l’objectiu de refer-se de la golejada encaixada a casa contra l’Amettla per un gol a cinc.

Exit mobile version