La renda per càpita encara no s’ha recuperat des de la covid

▶️ Els habitants de la Llagosta encara no ha recuperat el nivell de renda per càpita que tenia la nostra població abans de la pandèmia de la covid-19, segons dades de la Diputació de Barcelona.

▶️ Els hospitals de Mollet i Granollers tenien aquest dimecres 21 persones ingressades amb covid, quatre menys que ara fa una setmana segons les dades facilitades pels dos centres sanitaris.

▶️ La Regidoria de Joventut ha constituït la Comissió Jove de la Festa Major 2022 després de celebrar ahir a la tarda la primera reunió al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

▶️ La Policia Local de la Llagosta va evitar el cap de setmana passat l’ocupació de dos habitatges, un dissabte al carrer de Sant Pau i l’altre diumenge al carrer de l’Estació.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va sumar el cap de setmana passat la quarta victòria seguida en guanyar a la pista de l’Intersala Promesas, de Saragossa, per 4 gols a 6.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense no va donar opcions al Montcada C en imposar-se al conjunt de la veïna localitat, dissabte passat, a casa, per un marcador final de 10 gols a 2.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va empatar a un gol, dissabte passat, a casa, contra el Palau-solità i ha pujat fins al vuitè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol amb 39 punts.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre diumenge passat al camp del Sinera United per 1 gol a 0 i segueix sent l’últim classificat de la Primera Divisió de veterans Vallès – Maresme.