Site icon Ràdio la Llagosta

Diumenge es farà l’onzena Trobada Gegantera

▶️ La Colla Gegantera de la Llagosta posarà diumenge que ve la cirereta a les Festes de Sant Josep amb la celebració de l’onzena Trobada gegantera de la nostra localitat.

▶️ Les obres per construir un parc d’aigua a la Llagosta han començat aquesta setmana. Aquesta instal·lació estarà ubicada a la plaça d’Europa i suposarà una inversió de 238.000 euros.

▶️ Per commemorar el Dia mundial de l’Aigua, que es va celebrar el 22 de març, el col·lectiu Viu la riera organitza demà una passejada per conèixer els rius i rieres que travessen la Llagosta.

▶️ La Carpa, espai cultural, representarà demà dissabte, dia 26 de març, a partir de les dotze del migdia al Centre Cultural de la Llagosta un show musical que porta per títol Princess Concert.

▶️ Durant la matinada de diumenge s’hauran d’avançar els rellotges una hora per l’adaptació a l’horari d’estiu. D’aquesta manera quan siguin les dues de la matinada caldrà canviar l’hora a les tres.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà, a les quatre de la tarda, al El Turó, la visita de l’equip de les Corts en la lluita per jugar la propera temporada la Copa de la reina.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, líder del grup 2 de la Tercera Catalana, jugarà demà a la pista del Llinars del Vallès, que és el cinquè classificat.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta, vuitè al grup onze de la Quarta Catalana de futbol, es desplaçarà aquest cap de setmana al camp de la Santa Agnès, que és el setè classificat.

Exit mobile version