Site icon Ràdio la Llagosta

Guanyadors del Concurs de punts de llibre de la Biblioteca

▶ El jurat del Concurs de punts de llibre que organitza la Biblioteca de la Llagosta amb motiu de la Diada de Sant Jordi ja ha escollit els guanyadors.

▶ Es tracta d’Alícia Palomero, de l’escola Gilpe; Marina García, l’escola Sagrada Família; Daniel de Diego, també de l’escola Sagrada Família; Aran Pacheco, del centre d’educació secundària Balmes, i d’Isabella Jiménez, també del Balmes.

▶ A final del mes de març hi havia a la Llagosta un total de 777 persones inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat i la taxa d’atur es va situar al 12,03%.

▶ La Comissió jove de la Festa Major 2022 es va tornar a reunir ahir a la tarda i va debatre diferents propostes d’activitats. La propera trobada es farà el 20 d’abril.

▶ Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Marc Ruiz, afirma que “pels vols de Setmana Santa veurem moviments d’obres al carrer de Sant Miquel”.

▶ L’Handbol Club Vallag va perdre el cap de setmana passat per un ajustat marcador de 33 gols a 32 a la pista del Pau Casals, el líder del grup que lluita per la permanència a Tercera Catalana.

▶ Mark Bienvenido i Samuel García, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, han guanyat una medalla de bronze cadascun al Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet.

Exit mobile version