Site icon Ràdio la Llagosta

L’Ajuntament optarà a la compra d’un terreny a Les Planes

▶️ L’Ajuntament destinarà enguany 750.000 euros per optar a la compra d’uns terrenys situats al sector de les Planes, entre la riera Seca, el carrer del Montseny i el carrer de l’Estació.

▶️ Aquest va ser un dels temes destacats del ple extraordinari que va celebrar ahir el Consistori per aprovar el pressupost municipal per a aquest any 2022.

▶️ La celebració de la Diada Sant Jordi tornarà demà als carrers de la Llagosta si la pluja ho permet. La plaça d’Antoni Baqué serà l’escenari que acollirà les tradicionals parades de roses i llibres.

▶️ A causa de la previsió pluja, la Biblioteca de la Llagosta ha decidit no instal·lar-se a la plaça i traslladar les seves activitats al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

▶️ La Comissió jove de la Festa Major 2022 es va reunir dimecres a Can Pelegrí per tercer cop i va debatre les propostes per a l’espai de concerts.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà dissabte, a les quatre de la tarda, al Complex esportiu municipal El Turó, la visita del Castelldefels.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense té l’oportunitat demà d’assegurar-se el segon lloc, com a mínim, del grup 2 de la Tercera Catalana, si puntua a casa davant del Tiana C.

▶️ I en futbol, el Club Esportiu la Llagosta rebrà diumenge el líder del grup onze de la Quarta Catalana, el Bigues. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar per 2 gols a 3.

Exit mobile version