Site icon Ràdio la Llagosta

Contractació de quatre persones amb el pla d’ocupació de 2022

▶️ L’Ajuntament contractarà temporalment quatre persones en el marc del pla d’ocupació de 2022. Tots els llocs de treball són a jornada completa i els contractes tindran una durada de sis mesos.

▶️ La Comissió jove de la Festa Major 2022 es tornarà a reunir aquesta tarda per debatre les propostes musicals per a l’espai de concerts. La trobada tindrà lloc a Can Pelegrí.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol L’aniversari.

▶️ L’Handbol Club Vallag té ben encarrilada la permanència a la Tercera Catalana després de sumar dissabte la quarta victòria en els sis partits disputats fins ara per aconseguir salvar la categoria.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta no va poder fer-hi res diumenge contra el líder del grup onze de la Quarta Catalana de futbol, el Bigues, i va perdre per un gol a tres.

▶️ La llagostenca Valeria Chacón, de l’Escola de Karate Senshi Dojo, de Santa Perpètua de Mogoda, es va proclamar diumenge subcampiona d’Espanya infantil de kumite.

Exit mobile version