Site icon Ràdio la Llagosta

El ple aprova el pla director de Participació Ciutadana

▶ El ple ordinari del mes d’abril que l’Ajuntament de la Llagosta va celebrar ahir va aprovar per unanimitat el pla director de participació ciutadana.

▶ La situació política del Sàhara Occidental també va suscita debat ahir durant ple. Una moció del Partit dels Socialistes va ser aprovada i una altra d’Esquerra Republicana, no.

▶ El Centre Cultural acollirà demà la representació del musical Heathers, a càrrec de la companyia amateur Arsènikes. Hi haurà dues sessions, a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre.

▶ La Biblioteca de la Llagosta exposa fins demà dissabte, dia 30 d’abril, els 660 punts de llibre que s’han presentat al Concurs de Sant Jordi d’aquest any.

▶ La cantautora malaguenya María Peláe actuarà diumenge que ve, a les vuit del vespre, al Centre Cultural, en el marc de la programació d’espectacles d’aquest any.

▶ L’Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola Joan Maragall organitzarà diumenge que ve una botifarrada solidària al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.

▶ Dilluns que ve es farà la tercera captació de sang d’aquest any. El Banc de sang s’instal·larà al Centre Cultural entre les deu del matí i dos quarts de nou del vespre.

▶ L’Ajuntament organitza dilluns que ve una nova sessió de benvinguda a persones nouvingudes. La trobada es farà a la Sala de plens a les sis de la tarda.

▶ El Club Deportivo la Concòrdia visitarà diumenge la pista de la Penya Esplugues B amb l’objectiu de classificar-se per disputar la Copa de la reina la temporada que ve.

 

Exit mobile version