Site icon Ràdio la Llagosta

L’atur creix a l’abril fins al 12,17% a la Llagosta

▶️ L’Oficina de Treball de la Generalitat va registrar a finals d’abril 786 veïns i veïnes de la Llagosta sense feina, nou més que al mes de març. La taxa d’atur va pujar a la nostra localitat fins al 12,17%.

▶️ Ràdio la Llagosta emet a les nou d’aquesta nit el podcast del documental commemoratiu dels cinquanta anys de la Biblioteca de la nostra localitat.

▶️ El Centre Cultural acollirà aquesta nit la primera preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen està dedicat enguany a Rafael Fernández.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta se sumarà demà dissabte a la jornada europea de neteja de rius i rieres. Enguany es farà una actuació a la riera Seca.

▶️ Avui divendres, dia 6 de maig, s’inicien els darrers tallers d’aquest curs que l’àrea municipal d’Igualtat organitza per a l’alumnat de segon d’Educació Secundària Obligatòria.

▶️ El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ofereix fins demà dissabte la possibilitat d’aconseguir fins a 50 litres de compost per persona a totes les deixalleries.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta jugarà demà, a casa, contra el cuer del grup 11 de la Quarta Catalana, l’Atlètic Lliçà d’Amunt, a partir de tres quarts de sis de la tarda.

Exit mobile version