Site icon Ràdio la Llagosta

72 donacions de sang a la tercera captació d’aquest any

 ▶ Un total de 72 persones van donar sang a la darrera captació que ha fet el Banc de Sang a la Llagosta. A més, també es van aconseguir deu donacions de plasma.

▶ Fins al dia 22 de maig es pot votar per escollir el cartell de la propera Festa Major. Hi poden participar totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta.

▶ Fins divendres que ve es poden tramitar les preinscripcions per al proper curs a l’escola bressol municipal Cucutràs. El tràmit es pot fer de forma presencial al mateix centre amb cita prèvia.

▶ Avui, a l’entrevista del mes de maig amb el regidor del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza assegura que els ajuntaments de la Llagosta i Montcada “haurien de negociar una solució per al cas Valentine”.

▶Júlia Sanz, portera del Club Deportivo la Concòrdia, s’ha proclamat subcampiona d’Espanya sub-19 amb Catalunya. El combinat català va perdre divendres la final contra Múrcia per quatre gols a un.

▶ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense haurà d’esperar una setmana més per proclamar-se campió de lliga després que el Granollers B guanyés ahir el Manlleu B.

▶ I el Club Esportiu la Llagosta va apallissar dissabte l’Atlètic Lliça d’Amunt, cuer del grup 11 de la Quarta Catalana de futbol, per catorze gols a dos.

Exit mobile version