Site icon Ràdio la Llagosta

Inaugurada l’exposició ‘Dones i ideals’ al Centre Cultural

▶️ El vestíbul del Centre Cultural es va omplir divendres a la tarda durant la inauguració de l’exposició Dones i ideals i la celebració de la posterior taula rodona sobre la salut de les dones.

▶️ El pavelló Antonio García Robledo ha acollit aquest matí el lliurament de diplomes a les persones que participen aquest curs a les classes de gimnàstica per a persones grans.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimecres una nova sessió del Club de lectura. La trobada estarà dedicada al teatre i en aquesta ocasió es comentarà l’obra El pes d’un cos.

▶️ L’Associació juvenil contra LGTBIfobia inaugurarà demà dimecres, a les set de la tarda, al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, una exposició sobre la història del col·lectiu.

▶️ Fins al dia 15 de juny es poden presentar les sol·licituds per accedir als ajuts per als menjadors escolars del proper curs. Aquest tràmit es pot fer mitjançat la pàgina web municipal.

▶️ L’alumnat de sisè curs de Primària de les escoles de la Llagosta va participar divendres passat al matí en una jornada esportiva organitzada per l’Ajuntament.

Exit mobile version