Site icon Ràdio la Llagosta

Escribano guanya el 37è Concurs de Cante Jondo

 ▶ José Antonio Escribano ha guanyat la 37a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que organitza la Casa de Andalucía de la nostra localitat.

▶ Dues o tres persones amb la cara coberta van entrar a robar diumenge de matina al Complex esportiu municipal El Turó després de forçar uns dels accessos de la zona de la piscina descoberta.

 L’Ajuntament de la Llagosta ha sol·licitat al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana una subvenció per a les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué.

 L’agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya ha donat 888 euros a l’entitat local de voluntariat Rems que van ser recaptats durant la celebració de la Festa de la rosa.

 Avui, a l’entrevista del mes de juny amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza demana que la futura terminal de mercaderies ferroviàries de la nostra localitat “es construeixi aviat i sigui profitosa per a la Llagosta”.

 El Fútbol Sala Unión Llagostense ha obert el període d’inscripcions del torneig de 24 hores que organitzarà el cap de setmana del 9 i 10 de juliol al pavelló Antonio García Robledo.

Exit mobile version