Site icon Ràdio la Llagosta

#Prou al maltractament de les persones grans

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta s’ha sumat avui, 15 de juny, a la campanya Prou, que pretén sensibilitzar la ciutadania contra el maltractament que pateixen algunes persones grans.

▶️ El programa 100.4 in session, de Ràdio la Llagosta, tancarà avui a partir de dos quarts de les nou del vespre la temporada amb la intervenció de tres dj’s.

▶️ La ampliació de la depuradora d’aigües residuals de la Llagosta va rebre un diploma amb una menció especial dilluns passat durant la sisena edició de la Nit de les infraestructures.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol Ja arriben les vacances.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de juny amb la regidora i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura considera que “cal reactivar el polígon industrial per generar activitat econòmica”.

▶️ La llagostenca Paula Román es va classificar el cap de setmana passat en tercera posició al Campionat de Catalunya de patinatge artístic en categoria cadet.

Exit mobile version