Site icon Ràdio la Llagosta

25a edició de la Festa gallega de Santiago Apòstol

▶️ L’agrupació cultural gallega Alborada celebra aquest cap de setmana la 25a edició de la Festa de Santiago Apòstol. Les activitats es desenvoluparan al Parc Popular.

▶️ La Carpa Espai Cultural i l’escola de dansa La Room estrenaran diumenge el muntatge musical Chicas malas. Hi haurà dues sessions al Centre Cultural, a dos quarts de sis de la tarda i a les vuit del vespre.

▶️ Dilluns, a les cinc de la tarda, es farà l’acte d’inauguració del parc d’aigua de la Llagosta, que està a la plaça d’Europa. Durant l’acte, hi haurà berenar per a tots els infants que hi assisteixin.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de juny amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta organitza aquest cap de setmana la quarta edició del Torneig de bàsquet Vila de la Llagosta. La competició es disputarà al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ L’equip de petanca A del Càmping Estrella de Mar, de Castelldefels, va guanyar l’Open femení que va organitzar el cap de setmana passat el Club Petanca la Llagosta.

Exit mobile version