Site icon Ràdio la Llagosta

Una revetlla gairebé normal, però amb precaució

▶️ Tot i que encara no hem deixat del tot enrere la pandèmia, la revetlla de Sant Joan se celebrarà aquesta nit amb una certa normalitat, però cal que sigui amb precaució per evitar accidents pirotècnics.

▶️ Recordem que la revetlla comporta l’activació d’un dispositiu especial, tant per part dels Bombers com dels Mossos d’Esquadra, que incrementen els controls de trànsit a les carreteres.

▶️ L’Ajuntament va organitzar ahir a la tarda al Parc Popular una festa que va comptar amb la participació de desenes d’infants. La celebració formava part del programa d’activitats d’estiu d’aquest any.

▶️ Quan portem dos dies de l’estiu, de moment, aquesta estació s’està caracteritzant perquè a la Llagosta es registren temperatures més altes del que seria habitual.

▶️ L’home del temps de Ràdio la Llagosta, Raúl Gomáriz, fa balanç avui de com ha estat la primavera que acabem de deixar enrere i de com serà meteorològicament parlant, aquest estiu.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense manté obert el període d’inscripcions del torneig de 24 hores que organitzarà el cap de setmana del 9 i 10 de juliol al pavelló Antonio García Robledo.

Exit mobile version