Site icon Ràdio la Llagosta

Diumenge es disputa la cursa ‘Els 10 de la Llagosta’

 ▶ Diumenge es disputarà pels carrers de la nostra localitat la 33a edició de la Cursa popular Els 10 de la Llagosta, que enguany reunirà prop de 600 participants.

▶ L’Ajuntament, amb la col·laboració de La Sansi, organitza aquesta prova atlètica amb dues categories: cinc i deu quilòmetres, a més de la cursa infantil amb una seixantena d’inscrits.

▶ Aquest cap de setmana s’inicien les activitats de l’Esplai Jove, un nou servei promogut per l’Ajuntament de la Llagosta adreçat a joves de 12 a 18 anys.

▶ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dissabte, a partir de les onze del matí, la primera sessió de l’Hora dels nadons d’aquest darrer quadrimestre de 2022.

▶ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de setembre amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶ L’Handbol Club Vallag inicia aquest cap de setmana la competició de lliga de la temporada 2022-2023 a Tercera Catalana amb l’objectiu de lluitar per la fase d’ascens.

▶ I el conjunt sub-25 del Club Bàsquet la Llagosta també inicia aquest cap de setmana la temporada a la pista del Tona amb el propòsit de sumar el primer triomf de lliga.

Exit mobile version