Site icon Ràdio la Llagosta

Diumenge, setena Caminada contra el càncer

▶️ Més de 200 persones ja s’han inscrit per participar a la setena edició de la Caminada contra el càncer, que tindrà lloc diumenge amb un recorregut apte per a totes les edats.

▶️ Demà dissabte tornarà a fer-se una nova sessió de Contes i música en família a la Biblioteca de la Llagosta, com és habitual, amb la participació d’Un conte al sac.

▶️ La Unió de Rafioaficionats de Catalunya, amb seu a la Llagosta, organitzarà demà una xerrada sobre Digital Radio Mondiale, un sistema de transmissió d’àudio digital.

▶️ El Club de lectura de la Biblioteca participarà demà a la trobada comarcal que es farà a Bigues i Riells del Fai. En aquesta ocasió, l’autor convidat és el periodista Toni Cruanyes.

▶️ La Llagosta Club de Ball recupera aquest any la Festa de la tardor, demà dissabte a la nit al Centre Cultural, després de no celebrar-la des del 2019 a causa de la pandèmia.

▶️ La Penya Blaugrana organitzarà diumenge que ve una botifarrada popular, a partir de les dotze del migdia, a la plaça d’Anna Frank de la Llagosta.

▶️ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense s’estrenarà demà, a partir de les set de la tarda, a la Segona Catalana contra el Tiana al Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ L’Handbol Club Vallag vol sumar la quarta victòria de la temporada i mantenir-se coma líder, diumenge que ve, a la pista del segon classificat, la Penya Blaugrana Montmeló.

Exit mobile version