Site icon Ràdio la Llagosta

Més de 300 persones participen a la Caminada contra el càncer

▶ Més de 300 persones van participar ahir a la setena edició de la Caminada contra el càncer que organitza la infermera llagostenca Gloria González amb el suport de la Colla Gegantera.

▶ L’Ajuntament ha instal·lat dues plaques commemoratives per recordar dos veïns de la Llagosta que van ser represaliats pel feixisme, els germans Ramon i Joan Sariol i Castellà.

▶ La Biblioteca organitzarà demà dimarts, dia 18 d’octubre, a partir d’un quart de set de la tarda, la segona sessió de l’Hora del conte d’aquest darrer trimestre de 2022.

▶ Avui, a l’entrevista del mes d’octubre amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza reitera que “és necessari un cens d’ADN de gossos” per lluitar contra les defecacions d’aquests animals als carrers.

▶ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense es va estrenar dissabte a la Segona Catalana amb victòria per tres gols a zero davant del Tiana al Complex esportiu municipal El Turó.

▶ L’Handbol Club Vallag ha perdut el liderat del grup B de la Tercera Catalana després de perdre contra la Penya Blaugrana Montmeló per 29 gols a 23.

Exit mobile version