Site icon Ràdio la Llagosta

Increment de l’IBI (2,91%) i les escombraries (16%) al 2023

▶ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir una pujada del 2,91% de l’Impost de Béns Immobles, l’IBI, i del 16% de la taxa d’escombraries per a l’any que ve.

▶ El Pícaro Teatro representarà aquest cap de setmana al Centre Cultural l’obra El silencio y los borregos i la Carpa Espai Cultural el muntatge musical El retorno de las brujas.

▶ La Casa de Andalucía, la colla dels Saltats i l’agrupació cultural gallega Alborada celebren aquest cap de setmana activitats relacionades amb la festa de la Castanyada.

▶ El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà des d’aquesta tarda i fins diumenge que ve una nova edició de la Fira Medieval de la Llagosta.

▶ Amb l’arribada de la tardor, torna el canvi d’hora. Diumenge que ve haurem d’endarrerir una hora els rellotges: quan les busques marquin les tres de la matinada seran les dues.

▶ El Cementiri municipal tindrà uns horaris d’obertura especials amb motiu de Tots Sants, concretament des de diumenge fins dijous de la setmana que ve.

▶ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà a partir de les quatre de la tarda al Complex esportiu municipal El Turó la visita del Palau Penya Barcelonista.

▶ I el Club Esportiu la Llagosta es desplaçarà diumenge que ve al camp de la Molletense B per intentar sumar la tercera victòria d’aquesta temporada a la Quarta Catalana de futbol.

Exit mobile version