Site icon Ràdio la Llagosta

L’atur creix a la Llagosta en set persones a l’octubre

▶️ L’atur va pujar a la Llagosta al mes d’octubre en set persones. Aquesta dada contrasta amb la baixada de la desocupació que s’ha registrat de forma general a Catalunya.

▶️ Avui comencen les activitats que ha preparat l’Ajuntament per commemorar el Dia internacional de la lluita per a l’eliminació de les violències masclistes, que s’escau el dia 25 de novembre.

▶️ El Centre d’Assistència Primària de la Llagosta posarà en marxa durant aquest mes de novembre tres activitats obertes a la participació de tota la ciutadania.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimecres, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, una nova sessió del Club de lectura.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias s’ha col·locat com a líder en solitari del grup B de la Segona Divisió de veterans i aspira a l’ascens de cara a la propera temporada.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte el Sant Fost per 3 gols a 1. Els llagostencs van ser molt superiors als seus rivals, però els va faltar encert en atac per aconseguir una golejada més àmplia.

Exit mobile version